ANKARA GAZİ ROTARY - 103. RYLA SEMİNERİ

2016 – 2017 hizmet döneminde ‘Geleceğimiz Gençlerimiz’ vurgusundan yola çıkarak, Rotary’nin gençlere yönelik en özel projelerinden biri olan Rotary Yarının Liderlerini Arıyor eğitim seminerlerinden 103.sünü , Ankara Gazi Rotary Kulübü olarak 20-23 Ekim tarihleri arasında Bölge Kulüplerimizin de desteğiyle başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. 20 – 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Ankara Hotel Midi’de 103.RYLA Eğitim Seminerlerini 30 başarılı katılımcı ile tamamlamış bulunuyoruz. 11 katılımcımızın farklı illerden, 19 katılımcımızın ise Ankara’dan katılım gösterdiği eğitim seminerlerimize Bölge Kulüplerimiz sponsorlukları ile katkı sağlamıştır. Yarının Lideri gençlerimiz , Anıtkabir ziyareti ile başlayan Seminerimizde 3 gün boyunca alanında uzman konuşmacı konuklarla buluşmuştur. Katılımcılar bir yandan gençlerin liderliğin temellerini öğrenerek mesleki sorumluluklarla ve insan ilişkileri ile ilgili problemleri tartışmalarını mümkün kılarken bir yandan da eğlenerek yeni dostluklar edinmişlerdir. 23 Ekim 2016 Pazar günü katılımcı gençlerimizin otelden ayrılırken ki mutlulukları, gözlerindeki ışık tüm emeklerimizin karşılığını bizlere vermiştir.