ANKARA BAHÇELİEVLER ROTARY KULÜBÜ, İNGİLTERE BÜYÜKELÇİLİĞİ KAVAKLIDERE ŞARAPLARI, ŞARAP TADIMI GECESİ, 3 NİSAN 2019

Değerli Rotary Ailemiz,
Ankara Bahçelievler RotaryKulübü ve İngiltere Büyükelçiliği ve Kavaklıdere Şarapları olarak, Ankara Şarapları Tadım Gecemizi, Ankara kültürünün desteklenmesi ve Rotary'nin Çocuk Felci Mücadelesine katkı sağlamak için düzenledik.

Program İngiltere Büyükelçiliği Rezidansı Balo Salonunda saat 19.30’da başladı.

Açılış Konuşmalarını
- H.E. Sir DOMINICK Chilcott and Lady Chilcott, İngiltere Büyükelçisi ve Eşi
- Rtn. N. ALTAN Arslan, UR 2430. Bölge Guvernörü
- Rtn. MURAT Doğru ve NURSUN, Başkan ve Eşi
- Sn. Ali BAŞMAN, Kavaklıdere Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı

- Sn. Cevza BAŞMAN, Kavaklıdere Şarapları yaptılar.

Ankara Şarapçılığının lider ismi olan Kavaklıdere Şarapları gece için çok özel bir seri getirmişti.

Gecenin çizgisi, Türkiye’nin ilk doğal köpüklü şarabı olan Altın KÖPÜK 2017, Ancyra Savignon Blanc 2018, Ancyra Kalecik Karası 2018, Egeos Syrah 2016 idi.

Şarapların tanıtımını Cevza BAŞMAN bizzat kendisi yaptı.

175 katılımcının sadece Ankara’dan değil, Kayseri, Akçakoca, Samsun, Adana gibi illerden de Rotaryen dostlarımızın katıldığı gecede bir çok diplomat da bizlerleydi.

Toplam 105.000 çocuğun Polio aşısı olmasını sağlayacak kadar katkının sağlandığı gecede tüm misafirler hem şarapları hem de Rotary’i yakından tanıdılar.

Gerek İngiltere, gerekse de Danimarka Büyükelçileri Rotary ile bir çok projede bir arada bulunmak istediklerini belirttiler.

Hayat sende Bahçelievler Rotary Kulübü

Her şey seninle güzel…