AKÜLÜ SANDALYELERİNE KAVUŞTULAR

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” diyerek başlattığı Akülü Tekerlekli Sandalye projesine Rotary Kulüplerinden gelen destek ile alınan engelli araçları Adıyaman Valiliği ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Ekonomik durumu iyi olmayan engellilerin sosyal hayatlarını sürdürebilmeleri için gerekli olan Akülü Tekerlekli Sandalyeler Rotary Kulüplerinin desteği ile temin edilerek iki farklı ailede iki kardeşi mutlu etti.

Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerin akülü sandalyelerine kavuştuğunu belirten Nemrut Rotary Kulübü dönem Başkanı Ferit Binzet, şöyle konuştu:”Her yıl onlarca engelli kardeşimizin hayatlarına dokunabilmek için gayret ediyoruz. Nemrut Rotary Kulübünün “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” diyerek başlattığı Akülü Tekerlekli Sandalye projesine ve bizlere destek olan Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü ve Ankara Kavaklıdere Rotary Kulüplerine çok teşekkür ederim. Başlattığımız projeye gerçekten hem yurt içinden hem de yurt dışındaki Rotary Kulüplerimizin ilgisi ve desteği sayesinde onlarca engelli kardeşimizin hayatlarına dokunarak onların evlerinden yardım almadan dışarı çıkmalarına, okula gitmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine katkı sağladık. Emeği geçen destek olan herkese projemize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

Akülü tekerlekli sandalyeler Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Ferit Binzet ve Adıyaman Valiliği sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Mehmet Şimşek tarafından engellilere teslim edildi.