ADIYAMAN NEMRUT ROTARY KULÜBÜNE GUVERNÖR ZİYARETİ

Bölge Kulüplerine ziyaretlerini sürdüren Rotary 2430. Bölge Federasyonu Başkanı Teoman Kaynar ve eşi Merve, Guvernör Yardımcısı Hakan İnce il birlikte Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünü ziyaret etti.

Adıyaman’a hizmet etmek ve insanlarına umut olmak için çalışmalarını sürdüklerini belirten Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet:”Göreve başladığım 1 Temmuz’dan önce sevgili eşim Ferit Binzet Kulüp Başkanı olarak çok güzel işlere ve projelere vesile oldu. Bu memleketi terk etmeden burada yaşayan insanlara umut oldu. Bende aynı şevk ile güzel memleketime hizmet etmekten onur duyuyorum. Çünkü "Dünya'ya Umut Ol" derken bizde umudumuzu kaybetmeden topluma örnek ve yararlı çalışmalar yapamaya, projeler üretmeye gayret ediyoruz. Rotary 2430, 2420 ve 2440. Bölgeler ile Uluslararası Rotary'nin de desteği ile toplumun her kesimine faydalı projeler üretebilmek için el birliği ile çalışıyoruz.

Hepimiz birlikte çalışarak, Adıyaman'ın bu zor günlerini atlatmasına ve daha iyi bir geleceğe kavuşmasına katkıda bulunacağımıza inanıyorum. Rotary’nin bu yıl ki mottosu “Dünya’ya Umut Ol” bende Adıyaman’a umut olmak için çalışacağım” dedi.

Rotary 2430. Bölge Federasyonu Başkanı Teoman Kaynar: ”Depremden en büyük zarar verdiği kentlerden birisi olan Adıyaman’da Rotaryen dostlarımızın olması bizler için çok önemli anlamlı. Çünkü onlar sayesinde Adıyaman’ın ihtiyaçlarını öğreniyor, gerekli projeleri hazırlıyoruz. Depremin ilk gününden buyana Adıyaman’da Uluslararası Rotary ve Türkiye Rotary ailesi olarak çok güzel projeler yaptık. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere toplumun her kesiminden insana hizmet edecek yararlı işlere vesile olduğumuz için çok mutluyum. Bu projelerin ortaya çıkmasında büyük emekleri olan Nemrut Rotary Kulübümüze, sevgili Başkanımız Mehtap Binzet ve tüm kulüp üyelerine de teşekkür ederim” dedi.

Kulüp ziyareti için Adıyaman’a gelen Rotary 2430. Bölge Federasyonu Başkanı Teoman Kaynar ve eşi Merve ile Guvernör Yardımcısı Hakan İnce’ye Atakum Rotary Kulübü Başkanı Fahrettin Çakırsoy, Kulüp üyelerinden Celil Kurada, Hüsnü Karaaslan ve Ömür Tekin’de eşlik etti.