ADIYAMAN NEMRUT ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü dönem Başkanı Abuzer Tanrıverdi görev süresinin dolması nedeniyle yeni dönem başkanlık görevini Hasan Öztürk’e devretti.

Antiochos Otel’de gerçekleşen törene 2016-2017 Dönem Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet, Nemrut Rotary Kulübü üyeleri ve davetliler katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan 2015-2016 dönem başkanı Abuzer Tanrıverdi, "Bu gece dönemimin teması olan ‘Hizmetleriniz Dünya’ya Armağan Olsun’ diyerek başlattığımız bir yılı bitirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. İlk kez Rotary’e adım attığımda yaşayacağım güzel dostluklardan, neşeli, telaşlı anlardan habersizdim. Ama geçmişe dönüp bakıyorum da çok yol kat etmişim ve çok güzel projelere imza atmışız. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Abuzer Tanrıverdi, daha sonra 2015-2016 dönemindeki görevini tamamlayarak başkanlık kolyesini 2016-2017 dönem başkanı Hasan Öztürk’e taktı.

Başkanlık kolyesini taktıktan sonra konuşan yeni dönem Başkanı Hasan Öztürk, Adıyaman Nemrut Kulübü ise sözlerine, geçmiş dönem başkanına ve yönetim kurulana yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladı.

Öztürk,“Bugün benim için çok önemli ve mutlu bir gün, dönem sloganımız ‘Rotary İnsanlığa Hizmet Eder’ ile bayrak yarışını yönetim kurulumla beraber devraldım. Bizim en büyük projemiz ‘Engellilerle Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz’ projesi olacak. Kulübümle yeni projeler üretirken ve yeni başarılara imza atarken birlikte başarılarla mutlu olmak en önemli önceliğimiz olacaktır" diye konuştu.

Öztürk:"Ortak paydamız Nemrut Rotary kulübümüzün tüm üyeleri ile birlikte hizmet üretmek olacaktır. Her birimiz farklı ortamlarda yetişmiş iş ve meslek sahibi bireyleriz. Bu farklılıklarımız bizi proje üretirken başarıya ve daha da iyiye ulaştırıyor. Türkiye’nin çağdaşlaşma yönünü belirleyen Atatürk ilkeleri ve devrimleri doğrultusunda ilerleyen kulübümle beraber, başkanlık görevimin gereklerini yönetim kurulumuzla birlikte en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü devir teslim töreninin ardından 2016-2017 dönem başkanı Hasan Öztürk, geçmiş dönem Başkanı Abuzer Tanrıverdi ve eşi Songül’e çiçek ve hediyelerini takdim ederek kulüp üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.