ADIYAMAN NEMRUT ROTARY KULÜBÜ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Öğretmenler Günü dolayısıyla Rotaryen öğretmenleri ziyaret ederek onlara çiçek takdim etti.Biz öğretmenlerimizi &cc

Biz öğretmenlerimizi çok seviyoruz diyen Nemrut Rotary Kulübü dönem Başkanı Ferit Binzet, Gelecek nesillerin bilinçlenmesinde ve gelişmesinde büyük pay sahibi olan öğretmenleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Öğretmenin sadece eğitimi veren kimseler olmadığını söyleyen Binzet, öğretmenlerin aynı zamanda birer örnek anne ve baba olduğunu hatırlatarak, tüm öğretmenlere minnet ve şükran borçlu olduklarını ifade ederek, geleceğin çağdaş Türkiye’sini öğretmenlerin kuracağını belirtti.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü üyeleriyle birlikte Adıyaman Üniversitesinde görevli Prof.Dr. Bilal Murat Özgüven, Kız Meslek Lisesinde İdarecilik ve öğretmenlik yapan Emine Çiftçi ve Yaşam Rehabilitasyon Merkezi kurucularından öğretmenlik yapan Songül Züleyha Önder’i ziyaret eden Başkan Ferit Binzet, böylesine zorlu ama onurlu bir mesleği yaptıkları için Kulüp üyesi öğretmenlere teşekkür ederek çiçek takdim etti.