ADANA ROTARY KULÜBÜNDEN UMUT DAYANIŞMA ENGELLİLER DERNEĞİNE DESTEK

Adana Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak üyelerinin katkıları ile dağıttığı ramazan paketlerinin bir bölümünü Umut Dayanışma Engelliler Derneği'ne ulaştırdı. Ramazan paketlerinin yanı sıra Adana Rotary Kulübü Eşleri ve UR 2430. Bölge Guvernörü Canan Ersöz tarafından birer adet tekerlekli sandalye bağışlandı. Umut Dayanışma Engelliler Derneği'ndeki törene Derneklerden Sorumlu Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Adana Rotary Dönem Başkanı Cenk Erdemışık ve eşi Nilsen Erdemışık, dernek yönetimi, üyeler ve eşleri katıldı.  Tören sırasında bir konuşma yapan Derneklerden Sorumlu Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, katkıda bulunan Adana Rotary Kulübüne ve Umut Dayanışma Engelliler Derneği Fahri Başkanı Esin Parlak'a  teşekkür etti.