8. GELENEKSEL AKDERE PROJESİ

Ankara Akdere bölgesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yaş grubu cinsiyet beden gözetmeksizin yeni ve az kullanılmış ayakkabı, mont, pantolon, elbise, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemelerinin dağıtılmasıyla başlanmıştır.
Ankara EMEK Rotary ,Rotaract ve İnteract kulüplerinin ortak yaptığı 8.Akdere Projesi 09.10.2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Akdere Projesi 8.yıl önce Ankara Emek Rotaract kulübü tarafından başlatılmış, Ankara Akdere bölgesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yaş grubu cinsiyet beden gözetmeksizin yeni ve az kullanılmış ayakkabı, mont, pantolon, elbise, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemelerinin dağıtılmasıyla başlanmıştır. Büyüyerek giden proje bu sene Rotary ve İnteract kulüplerinin de desteğiyle Akderede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ,Suriyeli mültecilere ve  Türkmen ailelere yardımlar ulaştırılmıştır. Proje kapsamında 1000 kişiye yardımlar yapılmıştır.  Karadeniz Ereğli, Ankara Yıldız, Adiyaman Nemrut Rotary Kulüpleri, Tarsus, Maltepe Rotaract Kulüpleri, Doktor anneleri ve isimlerini sayamadığımız hayırsever insanlar sayesinde çocuklarımıza kırtasiye, ayakkabı, kıyafet ve oyuncaklar, Erişkinlere kıyafetler ,battaniyeler halılar ve televizyon v.b. yardımlar yapılmıştır.
Projeye destek veren tüm güzel insanlara ,bu anlamlı günde yanımızda oldukları için sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı iletiriz.