4. OCAKBAŞI TOPLANTIMIZI 16 MART 2019'DA GERÇEKLEŞTİRDİK

Değerli Rotary Ailemiz,

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü kendinden önce hizmet felsefesini benimsemiş çok büyük bir ailedir.

Bir gönül bahçesi ismini verdiğimiz müstesna ailemiz, 2018-2019 Döneminin 3. Ocakbaşı programını 16 MART 2019’da 53 ayrı evde gerçekleştirdi.

Kulübümüzün GDB Rtn.Yaşar KAYNAK ve Gülay, GDG Rtn.Serdar ÜNLÜ ve Nilüfer, GDB Rtn.Emre ÖZTÜRK ve Gülce,  Rtn.Ömür ATA ve Badel, Rtn.Melih AŞICI’nın ev sahipliğinde muhteşem bir gece geçirdik.

Tüm evleri ayrı ayrı ziyaret ettik ve bir gönül bahçemizin mutluluk ve huzurunun zirveye çıktığı evlerde hoşça sohbet ettik. Gelecek projelerimizi konuştuk.

“Yeni Bir Bahara” teması ile gerçekleştirdiğimiz ocakbaşımızda hem mevsimin lezzetlerini tattık hem de Rotary’nin en temel ritüllerinden olan ocakbaşı toplantılarımızı gerçekleştirdik.

Tüm ev sahiplerimize göstermiş oldukları misafirperverlik ve emekten dolayı teşekkür ederiz.  Ocakbaşlarımızda, bir gönül bahçesi olduğumuzu bir defa daha anımsadık.

Her şey seninle güzel Bahçelievler Rotary Kulübü.

HAYAT SENDE!...

Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.