3. OCAKBAŞI TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Değerli Rotary Ailemiz,

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü kendinden önce hizmet felsefesini benimsemiş çok büyük bir ailedir.

Bir gönül bahçesi ismini verdiğimiz müstesna ailemiz, 2018-2019 Döneminin 3. Ocakbaşı programını 12 Ocak 2019’da 3 ayrı evde gerçekleştirdi.

Kulübümüzün GDB Rtn.Cengiz KAYA ve Sevil, GDB. Rtn.Erkan ULUKAN ve Özlem, GDB Rtn. Veli Fuat MÖREL ve Alev ablamızın ev sahipliğinde muhteşem bir gece geçirdik.

Tüm evleri ayrı ayrı ziyaret ettik ve bir gönül bahçemizin mutluluk ve huzurunun zirveye çıktığı evlerde hoşça sohbet ettik. Gelecek projelerimizi konuştuk.

“Hoş Geldin Yeni Yıl” teması ile gerçekleştirdiğimiz ocakbaşımızda hem mevsimin lezzetlerini tattık hem de Rotary’nin en temel ritüllerinden olan ocakbaşı toplantılarımızı gerçekleştirdik.

UR 23430. Bölge Guvernörümüz Rtn. Altan ARSLAN ve değerli eşi Neslihan bizlerleydi. Bu ocakbaşı toplantımızda UR 2430. Bölge Guvernörümüz Altan ARSLAN ve Neslihan’da bizlerleydi. Bizlere misafir oldular.  GDB Rtn. Veli Fuat MÖREL ve Alev ablamızın evine geldiler, bize mutluluk verdiler. Bu bizlere çok büyük bir onur ve gurur verdi.

Tüm ev sahiplerimize göstermiş oldukları misafirperverlik ve emekten dolayı teşekkür ederiz.  Ocakbaşlarımızda, bir gönül bahçesi olduğumuzu bir defa daha anımsadık.

Her şey seninle güzel Bahçelievler Rotary Kulübü.

HAYAT SENDE!...

Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.