23.12.2023 Tarihinde Yenimahalle Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti Gerçekleşti.

Guvernör ziyaretimiz saat 10:00’da Bilkent Center  Max Sinemaları’nda Elif Gamze Bozo’nun resim sergisi ve “Kendime Engel Olamıyorum-Senegal”  belgesel film galasında Guvernörümüz değerli Rtn. Teoman Kaynar & sevgili eşi Merve Kaynar, Sevgili Guv. Yrd.’cımız Rtn. Simge Emer & değerli eşi Ahmet Emer, değerli Bölge Sekreterimiz Rtn.Orhan Uludağ, değerli Rotaryen dostlarımız ve misafirlerimizin katılımıyla başladı. Resim sergisi çıkışında Elif Gamze Bozo tarafından, yapmış olduğu resimlerden bir tanesini Guvernörümüze hediye olarak takdim etti. Akşam Ankara Ulus Rotary Kulübü ile birlikte Guvernör ziyaretimize devam ettik. Toplantımızda PHD Rozet töreni gerçekleşti. Guvernörümüz tarafından Kulübümüz GDB Rtn. M. Atila Arıcan’a PHD Rozeti  takıldı. Guvernörümüze 100. Yıl hediyesi olarak Hitit Güneşi ve sevgili eşi Merve Kaynar’ a  Ressam Hikmet Çetinkaya’ nın yapmış olduğu resim baskılı bir fular  hediye edildi. Guvernörümüz tarafından Başkanımız Rtn. M.Can Büyükeren’e Atatürk heykeli takdim  edildi. Aynı zamanda Merve Kaynar, Başkanımız Rtn. M.Can Büyükeren’in sevgili eşi Leyla’ya bir broş taktı.  Guvernörümüzün dönem değerlendirme konuşması  ile toplantımız sona erdi.