21.09.2021 Kdz.Ereğli Rotary Kulübü Guvernor Ziyareti Radyo Yayını

UR 2430. Bölge Dönem Guvernoru Sayın Kemal Ketrez, Kdz.Ereğli Rotary Kulübü Ziyareti Kapsamında gerçekleştirdiği Protokol Ziyaretleri yanı sıra Bölgemizin önemli radyo kanallarından EReğli FM'in Canlı Yayın Konuğu oldu
UR 2430. Bölge 2021-2022 Dönemi Guvernöri Kemal Ketrez, Kdz Ereğli Rotary Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Mehmet Can Kutayer ve yönetimi ile birlikte; ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunurken, dönem projeleri hakkında bilgiler aldı.
Ereğli Fm 'de “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” canlı radyo programına konuk olan, Ketrez dinleyicilere Türkiye ve bölgedeki Rotary’nin durumunu, bu dönem yapılacak proje ve çalışmaları ve Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü hakkında paylaşımlarda bulundu.