2. EŞLER TOPLANTISINI 05 OCAK 2019'DA YAPTIK

Değerli Rotary Ailemiz,

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüzün en önemli ritüellerinden birisi de eşler toplantısıdır.

2018-2019 dönemindeki ilk eşler toplantımızı ritüellerimize uygun olarak Geçmiş Dönem Başkanımız Rtn. Necil BÜYÜKPAMUKÇU başkanımızın eşi Feride BÜYÜKPAMUKÇU’nun ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

Kadın Girişimci Uzmanı Bilgisayar Mühendisi Suna SARIOĞLU ve yeni üyelerimizin eşleri de yine eşler toplantımızda yer aldılar. Suna SARIOĞLU çok güzel bir sunum ile kadınların iş hayatına nasıl adapte edildiklerini proje örnekleri üzerinden eşlerimize aktardı.

Eşler toplantısı sadece bir araya gelmek değil, kulübümüzün özellikle eşlerinin önderliğinde gerçekleşecek olan projelerinin olgunlaştırıldığı, gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik projelerin planlandığı bir platformdur. Bu doğrultuda kulübümüzün eşlerinin dönem başında planladıkları bir çok proje bu önemli günde masaya yatırıldı.

Eşler toplantımız, formatına uygun ve ritüellerimiz içinde planlanarak bu yıl da her ay gerçekleşecek.

Hayat Sende!... Bahçelievler Rotary Kulübü

Her şey seninle güzel.

Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.