2 Ekim Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulubu Guvernor Ziyareti

2 Ekim Cuma günü Saat 10.00 da Divan Express Otel toplantı salonunda Guvernör Canan Ersöz, Kulup Başkanı ve Sekreteri ile görüşmüştür ve daha sonrasında yenilen öğle yemeğinden sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettik. Daha sonrasında Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesi ve Cam Müzesini gezdik. “Bizim Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında Şehit Gökhan Yavuz İlköğretim Okuluna ziyarette bulunduk ve yürüttüğümüz projeleri Guvernörümüz ile paylaştık; • Değerli üyemiz Dt. Sinem Aydınmakina Taraktaş tarafından okuldaki öğrencilere Dış Sağlığı taraması yapıldı ve Diş problemi olan öğrencilerin tedavilerini üstlendi. Diş taraması yaptıran öğrencilere Guvernörümüz tarafından hediye dağıtılmıştır. • Türk Kadınlar Birliği ile ortak yürüttüğümüz Okul Bahçesi Demirlerinin yapılması, İhtiyaç Sahibi kişilere erzak verilmesi ve 55 Öğrenciye Üniforma alındığı konusunda bilgi verildi. • Guvernörümüz Canan Hanım tarafından Rotary Toplum Birliği Charter’ı okul müdürüne teslim edilmiştir. Divan Express otel 19.30 da yenilen yemekten sonra resmi toplantıya geçildi. Guvernör Yardımcısı, Komite Başkanları, Eskişehir, Anadolu, YunusEmre ve Bozuyuk Rotary Kulüpleri eşleri, Yazılıkaya Rotary Kulübü üyeleri ve eşlerinin katıldığı toplantıda Guvernörümüz Canan hanım konuşmasını dinledik.