14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNÜ FİGE RESTORAN'DA KUTLADIK

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMAMIZ

Değerli Rotary Ailemiz,

14 Şubat Sevgiler günü kulübümüz için çok önemli bir gün. Kulübümüzün en önemli  ritüellerinden birisi de 14 Şubat sevgililer günü kutlamalarıdır.

Rotary’i bir aile olarak yaşayan kulübümüz mutlaka sevgililer gününü coşku ile kutlar. Bu yıl da öyle oldu.

Gelecek dönem başkanımız Rtn. Mert ÖZMUT ve değerli eşi Emine’nin organizasyonu ile Fige Restoran’da Sevgililer Gününü büyük bir zevkle kutladık. Özellikle masaların düzeni, organizasyonda ince düşünülmüş detaylar bizleri derinden etkiledi. Organizasyonun kalitesi çok üst düzeyde ve düşünülmüş idi.

Organizasyondaki başarıları ve emekleri nedeni ile Gelecek dönem başkanımız Rtn. Mert ÖZMUT ve değerli eşi Emine’ye teşekkürü bir borç biliriz. Kendilerine kucak dolusu sevgiler sunuyoruz.

Kulübümüzün bu organizasyona katılan veya katılamayan tüm dostlarımızın sevgiler gününü bu vesile ile kutluyoruz.

Hayat Sende!... Bahçelievler Rotary Kulübü

ve Her şey seninle güzel…