10-11 Şubat tarihlerinde Ankara Rotary Kulüpleri Olarak Hatay’ı ziyaret ettik.

10 Şubatta otobüsle Antakya’ya intikal ettik. Rtn. Volkan Ekmekçi’nin işyerinde dinlenerek, alınan hijyen paketlerini otobüse yükledik. Durum değerlendirmesi yaparak Program rotamızı belirledik; İlk olarak Ressam Müjgan Köse’nin bağışlamış olduğu Suluboya Resmi Ata Koleji’ne, Vakıf Başkanı Cem Tosyalı’ nın, okul müdürünün, öğretmenlerinin ve yetkililerin katılımlarıyla   teslim ettik. Okulu dolaşarak okul hakkında bilgi aldıktan sonra okuldan ayrılarak, Samandağ Rotary ve Kasaba-3 Hatay Konteyner Kentleri ziyaret edilerek hijyen paketleri ile Atatürk Ortaokulu için alınan toplar ve zeka oyunları  teslim edildi. Ankara’dan 4 Şubat etkinliği içinde Rotaryen dostlarımız ve konuklarımız ile çocuklarımızın branda üzerinde oluşturdukları el izleri posteri teslim edilerek, boş branda üzerine Konteynerde yaşayan çocukların el izleri ile bir poster oluşturularak keyifli vakit geçirildi. 11 Şubat’ta Vakıflı Köyü, Hıdırbey ve İskenderun Kent Merkezi ziyaretiyle etkinliğimizi tamamlayarak Ankara’ya dönüldü.