1. Grup Enstitüsü İskenderun

İSKENDERUN ROTARY KULÜBÜ

Sevgili Dostum,

Guvernörümüz Gürkan Olguntürk, UR 2430. Bölge 2013-2014 Dönemi 1. Grup Enstitüsü’nü düzenleme görevini kulübümüze vermiştir. İskenderun Rotary Kulübü olarak bu önemli bölge organizasyonunu üstlenmiş olmanın gurur ve heyecanını yaşamaktayız. Rotary bilgilerinin paylaşılmasını, dostlukların pekiştirilmesini, kulüpler arası tanışıklığın ve işbirliğinin arttırılmasını hedefleyen Grup Enstitümüzde; Adana, A. Seyhan, Antakya, Antakya Defne, İskenderun, İskenderun Palmiye, Mersin, M. Akdeniz, M. Kızkalesi, M. Lamos, M. Toros, Tarsus Rotary Kulüplerimizin üye ve eşleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağız.

“Rotary ile Yaşamları Değiştirin” teması doğrultusunda birbirinden etkin projeler gerçekleştireceğimiz dönemimizdeki 1. Grup Enstitüsü’nde, birbirinden değerli konuşmacıların Rotary ile ilgili derin bilgi ve zengin deneyimlerinden yararlanma olanağına sahip olacak, kişisel gelişimimize katkıda bulunacak konuk konuşmacıları ağırlayacağız.

Ayrıca, programda sürpriz etkinliklere de yer vererek, keyif alacağınız bir ortam sunmaya gayret edeceğiz.

Sevgili Dostum,

Ekte yolladığımız başvuru formunu doldurarak, 09.09.2013 tarihine kadar 0 326 6146284 no’lu faks veya mehmetalicarpar@gmail.com adresine e-posta aracılığı ile iletmenizi rica ediyoruz.

Katılımınızla güçlenecek, dostluk ve coşku dolu 1. Grup Enstitüsü’nde görüşmek dileğiyle, en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Rtn. Egemen KENDİ

İSKENDERUN RK Dönem Bşk

e-posta:egemenkendi@gmail.com

cep tel:0 532 5459445

GDB Rtn. İlhan KOÇOĞLU

1.Gr. Ens. Düzenleme Kom. Bşk.

e-posta: ilhan.kocoglu @gmail.com

cep tel: 0 533 5825913