Vakıf Bursiyerleri Buluşması

Vakıf  Bursiyerleri Buluşması

Bursiyer gençlerimizi daha yakından tanımak, onlara Rotary’i tanıtmak, mezuniyet sonrası hayata atılmalarına destek olmak için hazırlanan bir projedir.
Toplantı 4 Şubat 2017 tarihinde Eskişehir Turunç Otelde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Geçmiş Dönem Guvernorlerinden Hasan Akduman ve eşi Esin Hanım katılarak Rotary Hakkında bilgi vermişlerdir. Ayrıca uzmanlar tarafından
İş görüşmesi, Hitap etme , Zaman Yönetimi ve Kariyer Planlama  konularında bursiyerlere   bilgiler sunulmuştur. Toplantıda bulunan  Rotaract ve İnteract kulüp üyeleri ile  bursiyerlerin kaynaşmaları  sağlanmıştır.

Bursiyerlerimizin mezuniyet sonrası, iş hayatlarından ve yaşamlarından haberdar olmak için bir almanak hazırlanması hedeflenmektedir.

Vakıf Bursiyerleri Buluşması