Toplum Liderleri Geliyor (TLG)

Mersin ilinde bulunan tüm Rotary Kulüplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Toplum Liderleri Geliyor (TLG) Projesi 6 hafta boyunca toplamda 12 konuşmacı konuğun sunumları ile gerçekleştirilmiştir. 6 hafta süren TLG projemiz güzel bir katılımla devam etmiştir. Mersin Üniversitesi’nde eğitim gören özellikle Eğitim Fakültesi öğrencilerinin yoğunlukta katılım sağladığı bu proje M.Ü. Sosyal Bilimler Öğrenci Topluluğunun işbirliği ile gerçekleşmektedir. Düzenli katılım sağlayan tüm öğrencilerimize kitap setleri ve hediye çekleri dağıtılmıştır. Ayrıca 6 öğrenciye gelecek dönem için burs sözü verilmiştir. 6 haftanın sonunda Mersin Erdemli ilçesinde yer alan tarihi ve ören yerleri kapsayan kültür gezisi ile TLG Program finali yapılmıştır.

Toplum Liderleri Geliyor (TLG)

• Proje Sahibi: Mersin Olba Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Toplum Liderleri Geliyor (TLG)
  • Tarih: 12 Kas 2022