Rotary Şehir Haritası

*Şehir turizmine katkıda bulunmak

*Bugüne kadar yapılmış bütün Rotary çalışmalarını ve hizmetlerini harita üzerinde göstermek,

*Gelen misafir ve öğrencilere hediye edilebilir,

*Otel ve işyerlerinde servis edilebilir,

*Rotary tanıtımına katkı sağlar.

Şehrimizde bulunan Rotary projelerini ve aynı zamanda şehrin tarihi ve turistik yerlerini de dâhil edeceğimiz bir harita oluşturmak istiyoruz. Şehir dışından gelen ziyaretçiler ve öğrencilere veya gittiğimiz ziyaretlerde şehrimizi ve bölgemizi anlatmaya yönelik bir proje.

Bütün kulüplerimizin katılımını sağlayabilirsek geniş kapsamlı bir harita çıkartmak mümkün olacaktır.

Dağıtımı konusunda belediyemizden, turizm ve kültür müdürlüğümüzden yardım istenebilir.

Haritayı eğlenceli kılmak adına karikatürize (illustration map) edilerek ve kare kodlar yerleştirerek interaktif hale getirilebiliriz.

Sponsor bulunabilir, dolayısıyla herhangi bir maliyeti olmadan veya cüzi bir miktarla çözülebilir.

Uzun yıllar kullanılabilir olacağından şehrimize ve Rotary hizmetlerinin tanıtımına katkı sağlayacaktır.

Rotary Şehir Haritası

• Proje Sahibi: Samsun Rotary Kulübü