GELECEĞİN İŞ KADINLARINA İŞ HAYATINDA TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ EĞİTİMİ

Adana Rotary Kulübü, Adana Taşköprü Rotary Kulübü, Anatolia Rotary Kulübü ve Adana Rotaract Kulübü, Adana Medline Hastanesi Toplantı Salonunda Üniversite Öğrencisi ve İş hayatına yeni atılan genç kızlara yönelik “Geleceğin İş Kadınlarına İş Hayatında Cinsiyet Eşit(siz)liği” toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Prof. Dr. Rana Yaycıoğlu moderatörlüğünde Adana Taşköprü Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aslı Selin Arıemre, Anatolia Rotary Kulübü Dönem Başkanı Çağla Tokkuzun ve Adana Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Pelin Çoraklıoğlu konuşmacı olarak katıldı. Geleceğin iş kadınlarına iş hayatında karşılaşabilecekleri sorunlar, bu sorunların hukuki yönleri ve psikolojik başa çıkma yollarının tartışıldığı toplantıyı katılımcılar ilgiyle dinledi. Soru ve katkılarla interaktif geçen toplantı sonunda katılımcıların memnuniyetlerini ifade eden yorumları toplantımızın amacına ulaştığını gösterdi.

GELECEĞİN İŞ KADINLARINA İŞ HAYATINDA TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ EĞİTİMİ

• Proje Sahibi: Adana Taşköprü Rotary Kulübü
  • Proje Adı: GELECEĞİN İŞ KADINLARINA İŞ HAYATINDA TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ EĞİTİMİ
  • Tarih: 09 Ara 2023