Baba ve Çocuk Kampı

Her yıl gerçekleştirdiğimiz klasikleşen Perge Rotary Kulübü, Baba ve Çocuk Kampımız 16-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında Manavgat Eco Park Family'de gerçekleştirdik. 14 baba 18 Çocuğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde takım oyunları, rafting turu, macera parkı, gece sineması ve marsmellow partisi ve Zipline turları ve Tazı kanyonu seyahatiyle dolu dolu bir programla dostlarımızı ağırladık. Adana, Ankara ve Eskişehir gibi şehirlerimizden katılımla çok daha keyifli hale gelen kampımızda babalar ve çocuklar için yeni dostlukların kurulduğu güzel bir haftasonu geçirdik. Kampta katılım gösteren çocuklarımıza küçük hoş geldin paketleri verdik. Bu paketlerde Diş fırçası ve diş macunu desteği için Lara Rotary Kulübümüze teşekkür ederiz. Ayrıca geçen seneden hazırladığımız Çocuk İhmal ve istismarı farkındalık projemizin broşürünü de çocuklarımızla paylaştık.

Baba ve Çocuk Kampı