Amasya Yeşilımak Rotary Kulübü Engelleri Sanat İle Aşıyoruz Sergi

Kulübümüz 25-26 Mart 2021 tarihleri arasında Amasya 75.Yıl İMKB.Bayezıt İlkokulu Özel Altsınıflar(Otizm-Disleksi) da yaptığımız Engelleri Sanat ile Aşıyoruz kapsamında Resim ve Boyama çalışması yapmıştır.

Projemize Samsun Atakum RK.'den Rtn.Fahrettin Çakırsoy gelerek destek vermiştir.

Bir bütünlük projesi olarak yapılan Resim ve Boyama çalışmaları 22 Nisan 2021 tarihinde Amasya Park AVM de sergilenmeye başlanmış,23 Nisan'ın tatil edilmesi nedeniyle 26 Nisan'da Sergi devam etmiştir.

Sergi süresince ziyarete gelen çocuklarımıza Bayrak,Balon hediyesi ile Sergiyi gerçekleştiren çocuklarımıza AVM Yönetimi tarafından Spor Ayakkabısı hediye edilmiştir.

Amasya Yeşilımak Rotary Kulübü Engelleri Sanat İle Aşıyoruz Sergi

• Proje Sahibi: Amasya Yeşilırmak