Amasya Yeşilırmak rk. 2021-2022 Dönem Güvernörü ziyareti

10 Ağustos 2021 tarihinde 2430 Bölge Güvernörü'müz Kemal Ketrez ve eşi Burcu Ketrez Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü'nü ziyaret etmişlerdir.Sabah kahvaltısından sonra Atatürk'ün Milli Mücadelede Amasya Tamimi'ni açıkladığı yer olan Saraydüzü Kışla Binası'nın önünde Yerel Tarih Araştırmacısı Hüseyin Menç tarfından brifing verilmiş ve o güne ait gazete takdim edilmiştirToplantı yerine dönülerek yerel basın mensupları ile buluşarak Güvernörümüz tarafından faaliyetlerimiz ve Rotary hakında genel değerlendirme yapılmıştır..Akabinde Amasya Ticaret Odası Başkanı Murat Kırlangıç ziyaret edilerek karşılıklı sohbet gerçekleştirlmiştir.TSO'dan Amasya Müzesi ziyareti yapılarak Müze Müdürü'müz Celal Özdemir tarafından detaylı sunum yapılmıştır.Toplantı oteline dönülerek Dönem Güvernörü'müz ile Yönetim Kurulu toplantısı yapılmıştır. Yönetim Kurulumuz hazırlamış olduğu 2021-2022 yılı proje ve etkinlikler dosyasını sunarak,karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Amasya Yeşilırmak rk. 2021-2022 Dönem Güvernörü ziyareti

• Proje Sahibi: Amasya Yeşilırmak