Kulübümüzün, 2137/22 Nolu toplantısı; Misafir Kulüpler olan Ege RK. ve Ankara Emek RK ile Ankara Maltepe RK Başkanlarının Kulüplerinin açılışlarını yapmalarından sonra , Dönem Başkanı Arif ÖZSAYGI tarafından açıldı.. ROTARY 2430.Bölge Federasyonu Ankara Emek RK ve Ankara Maltepe RK, 2440 BÖLGE Federasyonu Ege RK, Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübünün ev sahipliğinde, 07 Nisan 2022 akşamı Zoom üzerinden; Nisan Ayının Rotary’de Anne ve Çocuk Sağlığı Ayı olması nedeniyle, Kulübümüzün Değerli üyesi GDG Gürkan OLGUNTÜRK’ ün eşi Prof.Dr.Rana OLGUNTÜRK “ Anne Çocuk ve Torun Sağlığı” konulu bir sunum yapmıştır. Son derece bilinçlendirici aydınlatıcı açıklamaları dolayısıyla Prof. Dr. Rana OLGUNTÜRK’ e çok teşekkür ederiz. Kulübümüzün, 2137/22 Nolu toplantısı; Misafir Kulüpler olan Ege RK. ve Ankara Emek RK ile Ankara Maltepe RK Başkanlarının Kulüplerinin açılışlarını yapmalarından sonra , Dönem Başkanı Arif ÖZSAYGI tarafından açıldı.. ROTARY 2430.Bölge Federasyonu Ankara Emek RK ve Ankara Maltepe RK, 2440 BÖLGE Federasyonu Ege RK, Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübünün ev sahipliğinde, 07 Nisan 2022 akşamı Zoom üzerinden; Nisan Ayının Rotary’de Anne ve Çocuk Sağlığı Ayı olması nedeniyle, Kulübümüzün Değerli üyesi GDG Gürkan OLGUNTÜRK’ ün eşi Prof.Dr.Rana OLGUNTÜRK “ Anne Çocuk ve Torun Sağlığı” konulu bir sunum yapmıştır. Son derece bilinçlendirici aydınlatıcı açıklamaları dolayısıyla Prof. Dr. Rana OLGUNTÜRK’ e çok teşekkür ederiz. Kulübümüzün, 2137/22 Nolu toplantısı; Misafir Kulüpler olan Ege RK. ve Ankara Emek RK ile Ankara Maltepe RK Başkanlarının Kulüplerinin açılışlarını yapmalarından sonra , Dönem Başkanı Arif ÖZSAYGI tarafından açıldı.. ROTARY 2430.Bölge Federasyonu Ankara Emek RK ve Ankara Maltepe RK, 2440 BÖLGE Federasyonu Ege RK, Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübünün ev sahipliğinde, 07 Nisan 2022 akşamı Zoom üzerinden; Nisan Ayının Rotary’de Anne ve Çocuk Sağlığı Ayı olması nedeniyle, Kulübümüzün Değerli üyesi GDG Gürkan OLGUNTÜRK’ ün eşi Prof.Dr.Rana OLGUNTÜRK “ Anne Çocuk ve Torun Sağlığı” konulu bir sunum yapmıştır. Son derece bilinçlendirici aydınlatıcı açıklamaları dolayısıyla Prof. Dr. Rana OLGUNTÜRK’ e çok teşekkür ederiz.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE RK, 2440 BÖLGE EGE RK, 2430 BÖLGE EMEK RK,MALTEPE RK İLE BİRLİKTE PROF.DR.RANA OLGUNTÜRK'ÜN "ANNE ÇOCUK VE TORUN SAĞLIĞI" KONULU ZOOM SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİK.
  • Tarih: 07 Nis 2022
  • Proje Dosyaları: Dosya 1