4.Grup Enstitüsüne katılım sağladık

Rotary bilgilerimizi güncellemeyi, yeni üyelerimizi bilgilendirmeyi ve dostluklarımızı geliştirip pekiştirmeyi amaçladığımız,   Grup Enstitüsü programının 4.sü Guvernörümüz ve değerli eşlerinin katılımı ile Sinop’ta gerçekleştirdik.

21 Ocak Cumartesi günü Sinop Diyojen Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen seminere, Kulübümüzden, GDB. Mehmet Erbilgin ve Yasemin, GDB. Lamia Yüksel,  Rtn. Süleyman Eldemir, Rtn. Ahmet Özden, ve Rtn. Ünal Duru dostlarımız katılım sağladılar.

GDB. Mehmet Erbilgin’in “Rotary Kuralları” sunumu ile başlayan, devamında da çok değerli katılımcıların ve sunumların yer   aldığı, seminerimiz bittiğinde, 111 yılı geride bırakan Rotary’nin sürekliliğinin nedenlerini anlamış olduk.

GDB. Lamia Yüksel’in konuşmacı olarak katıldığı, “Örneklerle Başarılı Küresel Bağış Projeleri” sunumunda “Kumköy Kırsalın  Melekleri” küresel bağış projesi, örnek projelerden bir tanesi idi.

Rtn. Süleyman Eldemir dostumuzda  “Gençlerimiz Geleceğimiz” konulu panelde konuşmacılardan bir tanesi idi. İnteract, Rotaract ve Rotaryenlerin uyumlu ve birlikte çalışmalarının kazanımlarını örnekler ile dinledik.

4.Grup Enstitüsüne katılım sağladık

• Proje Sahibi: Samsun Rotary Kulübü