110. RYLA Eğitim Semineri

2430.Bölge Guvernörümüz Güner İNCİ, Samsun’da organize edilecek 110. RYLA Semineri için kulübümüzü görevlendirmiş olup, çalışmalarını hızla yürütmekte olan komitemiz, 110.RYLA Semineri’ni, 20 - 23 Nisan 2017 tarihleri arasında, Samsun’da NORTH POİNT OTELİ’nde düzenlemiştir.

17-20 yaşlarında 20 kız ve 10 erkek 30 öğrencinin katıldığı seminere, Bölgemizdeki tüm Rotary Kulüplerinden öğrenci kabul edilmiş, ancak yeterince ilgi görmediğinden öğrenci tercihleri Samsun ve çevre illerden yapılmıştır.

Lise ve üniversite öğrencilerinin karma olduğu 110. RYLA Eğitim Seminerimize gönüllü katkı sağlayan ve gençlerimize liderlik yollarında ışık tutan tüm konuşmacı konuk ve eğitmenlerimize sonsuz teşekkürler...
(Konuşma sırasıyla)
Tahsin Araboğlu