10 Kasım Atatürkü Anma Etkinliği

10 Kasım Perşembe günü, Samsun’daki bütün kulüplerimiz ile beraber Piazza AVM’de düzenlediğimiz ve kulübümüz üyesi Rtn. Levent Başoğlu’nun sevgili eşi Özlem Başoğlu’nun görev aldığı ve organize ettiği, konservatuvar ve operada görevli olan çocuklarımızın oluşturduğu koronun  söylediği şarkılarla Atatürk’ü anma etkinliği düzenledik.

Atakum Rotary Kulübünün, şehrimizin gözde mekanlarından Samsun Yelken Kulübünde düzenlemiş olduğu İntercity toplantımızda, her geçtiğimiz gün eksikliğini çok daha derinden hissettiğimiz Ata’mızı andık.

Konuşmacı konuğumuz Tevfik Kızgınkaya ’nın yapmış olduğu sunum ile salonda bulunan herkes, Atamızın bizlere bıraktığı mirasa ne kadar sahip çıktığını düşünmesine  neden oldu.

Her ne kadar bizler üzerimize düşeni layıkıyla yapıyor olsak bile, toplum olarak da  böyle bir farkındalığın oluşması gerektiği kanaatindeyim.

Atakum Rotary Kulübü başkanımız Alper Engiz ve sevgili eşi Begüm hanımın ev sahipliğinde gerçekleşen intercitiy toplantımızda ki içten misafirperverlikleri ve her birimize özen ile hazırlamış oldukları hediyeleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

10 Kasım Atatürkü Anma Etkinliği

• Proje Sahibi: Samsun Rotary Kulübü