Lütfen Oylamanızı Yapınız:
Oy Ver

Çocuklardan Satranç Detay

Antalya Aspendos Rotary Kulübü Olarak 2 Ağustos Tarihinde Toplum Merkezinde Başlamış Olduğumuz 16 Saatlik Temel Satranç Eğitimiz 28 Ağustos 2023 Tarihi İle Tamamlandı. Minimum Bütçe İle Maximum Fayda Sağladığımız Bir Proje Oldu. Kırsal Bölgedeki 20 Pırlanta Gibi Çocuğumuzla Başlamış Olduğumuz Kursumuz 35 Çocuğumuz İle Tamamlandı. Satranç Eğitimlerin Çallıspor Satranç Kulübü Eğitmenleri Tarafından Verildi. Kursumuzun Sonunda Tüm Katılımcı Çocuklarımıza Katılım Sertifikalar Verildi ve Satranç Takımları Hediye Edildi.Katılımcı Çocuklarımızın Arasında Lisanslı Hakem Eşliğinde Yapmış Olduğumuz Satranç Turnuvamızın 1. 2. ve 3. Olan Çocuklarımıza Ödülleri Verildi ve Birinci Olan Çocuğumuza 1 Yıllık Satranç Bursu Hediye Edildi.

• Proje Sahibi: Antalya Aspendos Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Çocuklardan Satranç