İlköğretim Haftası Etkinliği ''Waffle Partisi''

Rotary'den İlkokul Öğrencilerine Waffle Partisi Samsun Canik Rotary Kulübü İlköğretim Haftasını Waffle Partisi ile kutladı. 2022-2023 Eğitim öğretim yılı açılışında farklı bir etkinlik düzenleyen Samsun Canik Rotary Kulübü hem öğrenciler hem öğretmenler için keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi. İlköğretim Haftası kapsamında gerçekleşen etkinlikte Tekkeköy Büyüklü İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine,öğretmenlerine, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve heyetine "Nesh Waffle " sponsorluğunda yaklaşık 300 kişilik Waffle Partisi organize edildi. Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsun Canik Rotary Dönem Başkanı Çiğdem Hançer bir çocuğun gözlerindeki mutluluğa vesile olmanın önemine dikkat çekerek,”Çocukların gözlerindeki ışıltı ve bizi bekleme heyecanı ne kadar doğru bir şey yaptığımızı gösterdi, projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

İlköğretim Haftası Etkinliği ''Waffle Partisi''

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ