Yenimahalle Rotary Kulübü olarak “Barış İçin Bisiklete Bin” proje dahilinde Barış ve anlaşmazlıkların çözümü için farkındalık yaratmak üzere etkinliğimizi gerçekleştirdik.

05.09.2021 Tarihinde Yenimahalle Rotary Kulüp olarak “Barış İçin Bisiklete Bin” Projesi gerçekleştirdik. Güzel ve güneşli bir günde gerçekleşen etkinliğimizde Barış ve anlaşmazlıkların çözümü için bir farkındalık oluşturduk. Etkinliğimize katılan Guvernör Yardımcımız Cevat Heper ve değerli eşi Bilge’ ye , katılım sağlayan Rotaryen dostlara aynı zamanda ABİDOSD Başkanı Murat Yumrutaş’ a ve ABİDOSD Dernek adına katılan üyelere teşekkür ederiz.

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ