UMUT KREASYONU

Gaziantep’te bulunan 5 Rotary ve 4 Rotaract Kulübünün ortak projesi olan “Umut Defilesi” bu seneki mottomuz olan “Dünya’ya Umut Ol” teması altında başarıyla gerçekleşti. Bu projenin amacı Down Sendromlu Kızlarımızı hayallerine ulaşmaları konusunda onlara yardımcı olmaktı. Bu projenin amacına ulaşmasında Yüksel Moda Evine, Gaziantep Büyükşehir Belediyesine, Halime-Cemile Kuaför, Harun Polat, Mehmet Kaya, New Moon, Sasa Kuaför, Zahittin Bozdal, İzellik MakeUp House, Ender Kuyumculuk, HS Mücevherat, Klas Mücevherat, La Parina, Elit Prestij Organizasyon, Badem Çikolata, Fıstıkağacı Pastanesi, Foodex Gıda, Anadolu Ateşi Dans Okulları, Baran Endüstriyel Mutfak, Serche, Tutsan, Giarose, Cemiyet Dergisi ve Cool Media ekibine ayrı ayrı sonsuz teşekkürler. Bugün biliniz ki sizler “Dünya’ya Umut Ol(dunuz)….

UMUT KREASYONU