TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR 6 HAFTA ve KAPANIŞ

Toplum liderleri geliyor programları kapsamında 6 haftada Bir Dilek Yetmez adlı sunumu ile Dilek LİVANELİ konuşmacı konugumuzdu. Sunumun ardından Dilek hoca ile fotagraf cektirmek isteyen ögrencilerin cabası ve heyacanı görülmeye degerdi. 2 seansta yapılan sunumun ardından yaklasık 150 kişiye ögle yemegi ikram edildi. Ögleden sonraki kapanış oturumunda Egitim faküldesi dekanı Zekeriya NNARTGÜN, 2430 Bölge Guvarnör yardımcısı Çaglar YAMANER, Ankara Gazi Rotary Kulubü Başkanı Gamze KORANEL in konuşmaları ardından Bolu Rotarac kulubü başkanının sunumu vardı daha sonrasında sponsorlara Teşekkur plaketleri taktim edildi. Sonrasında ögrencilere katılım sertifikaları verildi ve ögrencileri duygularını anlatmaları istendi. Ögrencilerin anlatımlarında bende bir Dilek ögretmen olmak istiyorum, Buraya önyargılı katılmıştım fakat bende bundan sonra Rotary nin yanındayım gibi ifadeler ögrenciler arasında öne cıkan ifadelerdi. Birinci olanv ve dereceye giren  ögrencilere birer saat hediye edildi. Birinci gelen ögrenci ayrıca kulubümüzce bir Ryla ya gönderilecektir.Ögrenciler ardından Bolu Rotary Kulubü Dönem Başkanı olarak şahsım Aydoğan TEKİN kapanış konuşması  yaptım. Konuşmanın sonunda Atatürkün Gençlige Hitabesi ni ögrencilerle birlikte okuduk ve hitabenin ardından bir ögrencimiz Gençlige Hitabeye Cevabı okudu ve onuncu yıl marşı ile TLG seninerlerimizi sonlandırdık.

TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR 6 HAFTA ve KAPANIŞ

• Proje Sahibi: Bolu Rotary Kulübü