TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR 1 HAFTA

Bolu Rotary Kulubü ve Ankara Gazi Rotary Kulubü ile birlikte Abant İzzet Baysal Üniversitesi Egitim Fakultesi iş birligi ile birlik te bu sene 7.sini gerçekleştirdigimiz Toplum liderleri geliyor seminerlerinin 1 haftasında muhteşem bir acılış töreni gerçekleştirdik. Komite üyemiz ve GDB Reşat DEMİRELin acılışını yaptıgı toplantıda Komite Başkanımız Orhan Bülbül, Guvernör Yardımcımız Çaglar YAMANER, Ankara Gazi Rotary Kulubü Dönem Başkanı Gamze KORANEL, Bolu Rotary Kulubü Dönem Başkanı Aydoğan TEKİNin yaptıgı açılış konuşmalarının ardından Konuşmacı konugumuz Saadet ŞEN ÖNER iki oturumdan oluşan "EGİTİMCİLERİN EGİTİMİ" konulu sunumunu gercekleştirdi. İkinci oturumun sonuna dogru sevgili Guvernörümüz Güner İNCİ ve degerli eşleri Nagihanında teşrif ettigi programımızda Sevgili guvernörümüz Güner İNCİ de ögrencilere hitabda bulundu.
SAbah 10:00 da başlayan oturumumuz ögleden sonra 15:00 sona erdi.
Ögle arasında toplamda 120 katılımcıya ögle yemegi ikram edildi.

TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR 1 HAFTA

• Proje Sahibi: Bolu Rotary Kulübü