Satranç Turnuvası

Adana’nın Kurtuluşu’nun 101.Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 5 Ocak Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası 14-15 Ocak 2023 tarihlerinde Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Seyhan Belediyesi, Adana Satranç İl Temsilciliği organizasyonunda,Adana 5 Ocak Rotary Kulübü işbirliğinde başarı ile tamamlanmıştır.249 oyuncunun katıldığı Turnuvada çeşitli kategorilerde derece alan oyuncular ödüllendirildi.Adana 5 Ocak Rotary Kulübü 4 Görme Engelli Oyuncuyu Beyaz Baston,15 oyuncuyu Satranç Takımı, 5 oyuncuyu Bluetouth kulaklık ile ödüllendirdi. Dereceye giren sporculara ödülleri Çukurova Üniversitesi İİBF Bölüm Başkanı Prof. Dr. Azmi Yalçın, Adana Satranç İl Temsilcimiz Demir Gündoğdu, Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Cevahir Can, Genel Sekreteri Ayşegül Gökçe, Asbaşkanı Can Okumuş, Tellidere Muhtarı Cemile Girici, Turnuva Başhakemi Gürçem Avcı Yılmaz ve Turnuva Gözlemcisi Nevil Gündoğdu tarafından verildi.

Satranç Turnuvası