Samsun Karadeniz RK, FOTOĞRAF YARIŞMASI

• FOTOĞRAF YARIŞMASI

Fotoğraf Yarışması: “Çocuk İşçiler” konulu fotoğraf yarışmasını Photocup grubu ile tamamladık.

Çocuk İşçi Fotoğraf Yarışması

"Dünyadaki Çocuk İşçilerin farkındalığını yaratmak ve bu konuda herkesi düşünmeye yöneltmek amacı ile fotoğraf yarışması düzenleme kararı alındı. Çocuk işçiler konusu çok uzun yıllardır devam eden büyük bir problem. Pandemi ile birlikte daha da arttığı, çocukların okuldan sanayiye yöneldiği konuşuluyor. Biz rotaryenler olarak, 2023 yılına kadar bitirileceği planlanan bu çocuk işçiler sorununu yeniden gündeme taşımalı ve görmeliyiz. En iyi görme belki de fotoğraflarla olacaktır. Bu amaçla Samsun Karadeniz Rotary Kulübü olarak, Photocup Platformu ile Çocuk İşçiler Fotoğraf yarışmasını Aralık 2020 tarihinde başlattık.

Yarışmaya 790 fotoğraf katıldı. 192.241 kişi oy kullanarak projemize katkı verdiler.

Resimler Nisan ayında sergilenecektir.

Yarışma için belirlediğimiz ödüller dağıtıldı.

Birinciye 1000.00.TL

İkinciye 500.00. TL