Samsun Karadeniz RK, Dünya Sepsis Günü

Dünya Sepsis Günü
Dünya Sepsis Günü Samsun Karadeniz Rotary Kulübü üyeleri tarafından yapılan etkinlik ile farkındalık projesi yapıldı. Dünya Sepsis Günü Samsun Karadeniz Rotary Kulübü üyeleri tarafından yapılan etkinlik ile Sepsis Farkındalığı amacıyla aşağıdaki projeleri planladık.
1- Billboardlarda sepsis farkındalığı yaratacak afişler asmak. 2x3,5 m boyutlarında 5 farklı afişi (Global Sepsis Alliance sitesinden faydalandık) şehrin en işlek iki caddesinde 10 farklı noktada 1 hafta süreyle yayınlanacak. (Bu projeye Samsun’daki 7 kulüp birden katıldı.)
2- Kulübümüz üye ve eşleriyle bir hafta sonu buluşarak kısa metrajlı bir film gerçekleştirdik. Ve bu filmi Instagram, facebook (1.700 kişiden fazla kişiye ulaştık) ve youtube da yayınladık
3- Kulüp üyemiz Erkut Demircioğlu, Eşi Sena ve Arkadaşlarıyla Ordu'nun Perşembe ilçesinde Hoynat adasında Polio, Sepsis ve Çevre komitesi için farkındalık yaratmak amacıyla dalışlar yaptılar.

Samsun Karadeniz RK, Dünya Sepsis Günü