Samsun Karadeniz RK, Çevre Projesi -1 (Environment Project -1)

Sevgili Rotary Ailem pazar günü saat 14.30 'da Samsun-Sinop yolunun 13’üncü kilometresinde Incesu kasaplarının olduğu kavşakta buluştuk. Çevre Projemizin 1.kısmı olan Treking ve çevremize zararlı atıkları toplama bölümünü hep birlikte gerçekleştirdik. Bu evente Kulüp üyelerimiz ve eş ve çocukları katıldılar. Yürüyüş güzergahımız düzdü. Üyelerimiz düşünülerek yürümenin kolay yapılacağı bir parkur seçildi. Eventin başlangıcında yürüme parkuru hakkında başlangıç bilgileri verildikten sonra yaklaşık olarak 1 saat yürüme, yarım saat yemek şeklinde oldu. Organizasyonumuz 2 saat sürdü. Yemek için ise her üyemiz yanında sandviç ve içeceğini kendisi getirdi. Çevreden çok sayıda atık toplandı. Bu atıkların bir grubu yapılacak sergide sergilenecektir. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Samsun Karadeniz RK, Çevre Projesi -1 (Environment Project -1)

• Proje Sahibi: Samsun Karadeniz Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Samsun Karadeniz RK, Çevre Projesi -1 (Environment Project -1)
  • Tarih: 25 Şub 2021