Rotary Kulüpleri Arası Yemek Yarışması

Rotary Kulüp Üyelerinden oluşan takımların yarışacağı, Rotary Yeşiltepe İlkokuluna yapılacak projelere Fon yaratmak için düzenlenecek, Kulüp Hizmetleri Komite Projesi: Yemek Yarışması...

Projemiz 08.01.2017 tarihinde 8 Rotary Kulübümüzün Katılımı ve Sunucu Gülşah Şenin yönetimi ile tamamlandı.

1. etapta 8 kulüp HAYAL PİZZA ve Kolay Cheesecake hazırlayarak birbirleri ile yarıştılar,
2. etap FINALe kalan TANDOGAN RK , GAZI RK, BAHCELIEVLER RK, CAYYOLU RK kulüpleri,
Patates yatağında Mantar soslu Antrikot ve Fıstık ezmeli Krem Şokola yemeklerini hazırlayıp yarıştılar,

Jürimiz DGYrd. Ozgur KARACA, GDG ALi AKINCI, GDB Muvaffak Sipahioğlu ve DB Hakan KASIMın
tadımları ve puanlamaları sonucunda.

1. Tandoğan Rotary Kulübü
2. Gazi Rotary Kulübü
3. Çayyolu Rotary Kulübü
ve
4. Bahçelievler Rotary kulübü
olarak sıralamayı belirlediler,

Tarih: 08.01.2017

Yer: LA GANITA Brasserie, Çukurambar/ANKARA

Süre: 4 Saat 16:00 - 20:00

Sponsorlar: La Ganita, Digitürk Gurme, Gülşah Şen

Yeşiltepe Rotary İlköğretim okuluna yapılacak yardımlar için hedeflenen fon yaratıldı.

Rotary Kulüpleri Arası Yemek Yarışması