ROTARYEN ROTARACT ARAMA KONFERANSI

Guvernorumuz ve bölgede görevli bircok yetkilinin, diger kulup baskanlarinin, guvernor yardimcilarinin, bolge rotaract temsilcilerinin, rotaract baskanlarinin ve uyelerin katilimiyla Malatyada gerceklestirdigimiz bölge organizasyonumuz olan "Rotary - Rotaract Arama Konferansi" 13 Agustos gunu Anemon Otelinde Yapildi. Başarili bir sekilde gecen ve cok faydali bilgiler veren bir konferans oldu. Bu organizasyon ayni zamanda Kulubumuzun 1488. Dönemimizin 7. Toplantisi olarak kayitlara gecmistir. Bölgemizden bu organizasyonumuza katılan tüm misafirlerimize, Katkilarindan dolayi Anemon Oteline ve Emegi gecen tum komite uyelerimize, tüm dostlarimiza tekrardan tesekkur ediyoruz. Emeklerinize saglik.

ROTARYEN ROTARACT ARAMA KONFERANSI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü