POLİO FARKINDALIK DALIŞI

''ÇOCUK FELCİ FARKINDALIĞINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN DALİŞ'' Silifke Rotary Kulübü tarafından 4. Düzenlenen 'Polio-Çocuk Felci Farkındalığı' için Akdeniz'in mavi sularında dalış yapıldı. 2430 Bölge Guvernörü Teoman Kaynar ve eşi Merve Kaynar'ın da katıldığı etkinlik de Boğsak koyundan başlayarak sualtında ve su üstünde ''ÇOCUK FELCİNE SON'' bayraklarının açılmasıyla sona erdi. Silifke Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ekrem Onur KOZAN, "Rotary nin en önemli projelerinden bir olan Polio'ya dikkat çekmek için her yıl ses getiren etkinlikler yapan kulübümüz bu etkinlikle de 'Polio Çocuk Felci Farkındalığına' dikkat çekmek için Silifke'nin en güzel koylarında dalış yaparak Ayrıca Silifke'nin doğal ve tarihi güzelliklerini, katılmayı sağlayan diğer rotaryenler ve misafilere gösteren spor ve hobileri de tanıtmaya katkı sunduk" dedi.

POLİO FARKINDALIK DALIŞI