Ordu Rotary Kulübünün geleneksel Aile ve Toplum Hizmet Ödülünün İkincisi “Ordu Dağcılık ve İhtisas Kulübü “ Derneği Başkanı Sn Yılmaz Seferoğlu’na verildi. Özellikle gençlerin dağcılık sporunu tanımaları, dağcılık sporunu sevmeleri ve Rotary Kulübüne bu anlamda projelerinde ortak çalışmalar yaparak verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ordu Rotary Kulübünün geleneksel Aile ve Toplum Hizmet Ödülünün İkincisi “Ordu Dağcılık ve İhtisas Kulübü “ Derneği Başkanı Sn Yılmaz Seferoğlu’na verildi.
  • Tarih: 29 Nis 2021