Ordu Rotary Kulübü 1827. Toplantısını Rtn. Hakan Çolak Başkanlığında online olarak gerçekleştirdi. Toplantıya konuk olarak Ordu Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Sn. Nermin Özel ve Sn. Alp Güray ve Sn. Dilek Çezik katıldılar. Sn. Nermin Özel toplantı sonrası kulüp üyelerine, Sahaja Yoga, Aydınlanma deneyimine dayanan özel bir meditasyon tekniği hakkında bilgi verdi. Sn. Alp Güray, Sahaja Yoga, Aydınlanma meditasyon tekniği hakkında açıklamada bulunduktan sonra bu tekniği uygulamalı olarak gösterdi. Üyelerimizin konu ile ilgili sorularını da yanıtladıktan sonra başkan Hakan Çolak konuklara teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ordu Rotary Kulübü 1827. Toplantısını Rtn. Hakan Çolak Başkanlığında online olarak gerçekleştirdi.
  • Tarih: 27 Oca 2021