ORDU ROTARY KULÜBÜ VE ORDU ROTARACT KULÜBÜ BİRLİKTE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.

ORDU ROTARY KULÜBÜ VE ORDU ROTARACT KULÜBÜ BİRLİKTE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ. 04 Mayıs 2021 tarihinde yapılan toplantımız, Ordu Rotaract Kulübünün katılımı ile Intercity toplantısı şeklinde yapıIdı.. Intercity toplantımızın açılışı UR 2430 Bölge 18.Grup Guvernör Yardımcımız Mustafa Cömert tarafından açıldı. Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Çolak’ın toplantının açılışını yaptıktan sonra Ordu Rotaract Kulübü Başkanı Rtc. Asya Metin toplantısını açtı. Toplantı gündemi sonrası Ordu Rotaract Kulübü ile yapılacak çalışmalar ve Ordu Interact Kulübünün kuruluşu ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Intercity toplantımıza katkıda bulunan ve ortak toplantımıza katılan herkese teşekkür ederiz.

ORDU ROTARY KULÜBÜ VE ORDU ROTARACT KULÜBÜ BİRLİKTE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ VE ORDU ROTARACT KULÜBÜ BİRLİKTE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • Tarih: 05 Mayıs 2021