UR 2430 Bölge tarafından organize edilen “ İŞ İNSANLARI İÇİN ETKİLİ KONUŞMA SEMİNERİ” 25 Eylül 2020 tarihinde saat 20.30 Zoom uygulamasından yapıldı. Toplam 134 kişinin katıldığı toplantıya, Ordu Rotary Kulübünden Dönem Guvernör Yardımcısı Rtn. Mustafa Cömert, Dönem Başkanı Rtn. Hakan Çolak, As Başkanımız Rtn. Ümit Metin, Sekreterimiz Rtn. Meltem Erbaş, Saymanımız Funda Irmak Yılmaz, GDB Hakan Karakaş, GDB Tansu Odabaş, GDB Murat Tanrıverdi ve Rtn. Emre Tenteoğlu katıldı.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ OLARAK “ İŞ İNSANLARI İÇİN ETKİLİ KONUŞMA SEMİNERİ”NE KATILDIK.
  • Tarih: 26 Eyl 2020