ORDU ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİN İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

ORDU ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİN İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ. Ordu Rotary Kulübü 1901. toplantısını Kulüp Lokali’nde yaptı. Dönem Başkanı Rtn. Meltem Erbaş, dönemin 2.Toplantısını “Rotary ile hayal edelim, canlı döneme hoş geldiniz” diyerek açtı. Konuklarımız Medical park Hastanesi Kurumsal Tanıtım Bölge Müdürü Sn. Özlem Yazıcı ve Medical Park Hastanesi Hasta Bakım Hizmetleri Enfeksiyon Hemşiresi Sn. Büşra Aydın’ ı takdim etti. Gündemi değerlendirdikten sonra, Kulübümüzün ev sahipliğinde, 29-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Anne - Baba Çocuk Kampı ve Fındık Festivali Uzunırmak Mevki/Ordu’da yapılacağını ve programın detayı hakkında bilgi verdi. Başkanımız Rtn. Meltem Erbaş; konuğumuz Medicalpark Hastanesi Kurumsal Tanıtım Bölge Müdürü Sn. Özlem Yazıcı’ya söz verdi. Sn. Özlem Yazıcı, burada bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kurum olarak Anne – Baba Çocuk Kampına her yıl olduğu gibi bu yılda destek olacaklarını, Diş sağlığı ve diş bakım seti ve Erken Tanı Hayat Kurtarır bilgilendirmesi ile katkı sunacaklarını belirtti. Diğer konuğumuz Medical Park Hastanesi Hasta Bakım Hizmetleri Enfeksiyon Hemşiresi Sn. Büşra Aydın, Ordu Rotary Kulübünün daha öncesi düzenlediği baba çocuk kampına Sağlık Hizmeti ve İlk Yardım Ekibi olarak katıldıklarını bu yıl yine ayni hizmeti vermek için katılacaklarını belirtti. Başkanımız Rtn. Meltem Erbaş; her iki konuğumuza da vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek günün anısına kendilerine bir teşekkür belgesi sundu. Gelecek hafta buluşmak dileğiyle toplantıyı kapattı.

ORDU ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİN İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİN İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • Tarih: 19 Tem 2022