ORDU ROTARY KULÜBÜ 2022-2023 DÖNEMİNİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEDİRDİ.

Ordu Rotary Kulübü 1900. Toplantısını ve 2022-2023 Döneminin ilk toplantısını 5 Temmuz 2022 tarihinde Başkan Rtn. Meltem Erbaş’ın yönetiminde gerçekleştirdi. Dönem Başkanı Rtn. Meltem Erbaş “Rotary İle Hayal Edelim ” dönem sloganıyla toplantıyı açtı. Başkan Meltem Erbaş, Değerli Rotaryen Dostlarım, Hepinize merhaba diyorum. CANLI DÖNEME HOŞGELDİNİZ. Diyerek sözlerine başladı. Rotary ’de her dönem olduğu gibi yeni bir tema, yeni görevliler ve yeni heyecanlarla 1 Temmuz 2022 tarihinde adını CANLI DÖNEM dediğimiz yeni bir döneme merhaba dedik. Başarılı, keyifli ve canlı bir 2022-23 dönemi geçireceğimize yürekten inanıyorum. Kulübümüzün yapacağı bütün etkinliklerde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Vereceğiniz destekten dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına şimdiden en içten dileklerimi sunarım. ŞİMDİ ROTARY İLE HAYAL EDELİM.…. Dedi. Başkan Rtn. Meltem Erbaş; gündemi üyelerimizle değerlendirdikten sonra 2022-2023 dönemin kulübümüze, Rotary Camiasına hayırlı olmasını ve güzel bir dönem geçirmemiz temennisiyle toplantıyı kapattı.

ORDU ROTARY KULÜBÜ 2022-2023 DÖNEMİNİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEDİRDİ.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ 2022-2023 DÖNEMİNİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEDİRDİ.
  • Tarih: 05 Tem 2022