ORDU ROTARY KULÜBÜ “GENÇLERDE MADDE BAĞIMLILIĞI” İLE İLGİLİ SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİ. Ordu Rotary Kulübü - Ordu Doğa Koleji işbirliği ile “Gençlerde Madde Bağımlılığı” ile ilgili seminerimiz 04 Nisan 2021 tarihinde saat 20.00’de Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirildi. Seminerin düzenlenmesine katkı veren UR 2430 Bölge Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komitesi Başkanı Rtn. Sabri Yurdakul’a, komite üyelerine ve katkısı geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ “GENÇLERDE MADDE BAĞIMLILIĞI” İLE İLGİLİ SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİ.
  • Tarih: 08 Nis 2021