ORDU ROTARY KULÜBÜ AİLE VE TOPLUM HİZMETİ ÖDÜLÜ VERDİ.

ORDU ROTARY KULÜBÜ AİLE VE TOPLUM HİZMETİ ÖDÜLÜ VERDİ. Ordu Rotary Derneği’nin geleneksel Aile ve Toplum Hizmeti Ödülü “ŞELALELER ŞEHRİ ORDU” projesiyle Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’a verildi. Ordu Rotary Derneği, şehre katkı sağlayan isimlere geleneksel olarak verdiği Aile ve Toplum Hizmeti 2021 Ödülü’nü akademik birikimini “ŞELALELER ŞEHRİ ORDU” projesiyle Ordu’yu şelaleleri ile markalaştırmak için harekete geçiren ODÜ-GSF Radyo, Tv ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’a verdi. Ordu Rotary Derneği’nin her yıl geleneksel olarak verdiği ödülün sahibi, profesyonel medya stratejilerini kullanarak Ordu’yu şelaleler temasıyla ulusal ve uluslarası medya gündemine eşsiz tabiat değeri şelaleri ile taşımak için seferber olan Prof. Dr. Yılmaz oldu. Ordu Rotary Derneği, değerlendirmelerinde, Prof. Dr. Yılmaz’ın akademik birikimini sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde gönüllü bir çabayla Ordu’ya özel bir proje için harekete geçirmesi dolayısıyla fark yaratmasının etkili olduğunu ifade etti. Akademisyenlerin uzmanlık alanlarındaki yetkinliklerini bulundukları şehirle buluşturması gerektiğine inandığını belirten Prof. Dr. Yılmaz, “Şelaleler Şehri Ordu” projesi için gösterilen gayretin karşılık görmesinin mutluluk verici olduğunu kaydetti. Prof. Dr. Yılmaz,“Şelaleler Şehri Ordu” ile amaçlarını; profesyonel medya stratejilerini kullanarak Ordu’nun güzellikleriyle tanınıp marka şehir olmasına, uzun vadede turizmine ve ekonomisine katkıda bulunmak yanında pandemi şartlarındaki zor günlerde insanlara nefes aldırarak tedbirlere uyum sabrı için moral aşılamak şeklinde açıkladı. Ayrıca, “Şelaleler Şehri Ordu” projesinin, son aylarda bazı magazin programlarında Ordu'nun RTÜK mevzuatında geçen genel ahlak ve ailenin korunması ilkelerine aykırı olaylarla birlikte anılarak olumsuz bir imajla gündeme taşınmasına da bir yanıt niteliği taşıdığını vurgulayıp bu konuyu sorun görenlere #selalelersehriOrdu için destek çağrısında bulundu. Ödül için Ordu Rotary Derneği’ne teşekkür eden Prof. Dr. Yılmaz, bundan sonra da “Şelaleler Şehri Ordu” gibi projeler ile akademisyen kimliğiyle Ordu için gayretlerini sürdüreceğini ifade etti.

ORDU ROTARY KULÜBÜ AİLE VE TOPLUM HİZMETİ ÖDÜLÜ VERDİ.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ AİLE VE TOPLUM HİZMETİ ÖDÜLÜ VERDİ.
  • Tarih: 29 Nis 2021