23 Kasım tarihinde Kızılay Rotary Kulübü ile ortak eşli olarak gerçekleştirdiğimiz yemekli toplantımızda ortak projemiz olarak yürüttüğümüz “Neden Atatürk “kitabının yazarı değerli yazar Mehmet Mursaloğlu ve kıymetli eşini konuk ettik. Konuşmacı olarak katıldığı toplantımızda bizlere yüce önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili unutulmaz anılar paylaşımında bulundu. Bu projeye başlama nedenimiz olan Atatürk ‘ü Türk milleti ve tüm dünyaya bilinmeyen yönleri ile tekrar tanıtmak olan aracımızın ne denli gerekli olduğunu tekrar idrak etmiş olduk. Toplantımızda Kızılay Rotary Kulübü Başkanı Osman Cömert Kulüpleri adına Meslek Hizmetleri Ödülünü de yazarımıza sundu. Toplantıda Ankara Koru Rotary Kulübü Başkanı olarak ben de kitap için hazırlamış olduğum önsözü dostlarımızla paylaştım.

• Proje Sahibi: Ankara Koru Rotary Kulübü
  • Proje Adı: “Neden Atatürk “kitabının yazarı değerli yazar Mehmet Mursaloğlu ve kıymetli eşini konuk ettik. Ankara Koru Rotary Kulübü
  • Tarih: 27 Şub 2022

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ